Film

Tenet – film s jednim od najizdašnjih budžeta ikad snimljen u Hollywoodu

Dijana Ljubanović

Tenet

Tenet

Riječ je o tajnim agentima koji se upuštaju u misiju sprječavanja III svjetskog rataTenet, film koji potpisuje jedan od najuspješnijih redatelja današnjice, Christophera Nolana, stiže u kina 17. srpnja 2020. kako bi utažio žeđ filmofila za dobrim akcijskim filmom o špijunaži s elementima znanstvene fantastike i drame. Ova žanrovska kombinacija obećava, a velika su očekivanja postavljena i s obzirom na to da je riječ o djelu koje se svrstava u sam vrh najskupljih filmova ikada snimljenih.


Jake redateljeve reference od Dunkirka, Interstellera, Viteza tame do Prestigea samo su neki od razloga zašto mnogobrojna publika s nestrpljenjem očekuje njegovu premijeru.


Warner Bros. predstavio je službeni trailer u kojemu glume John David Washingtona i Robert Pattinson. Riječ je o tajnim agentima koji se upuštaju u misiju sprječavanja III svjetskog rata, piše Indie Wire. Impresivnu glumačku postavu čine još i Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia, Clémence Poésy te Michael Caine.
Proračun filma kreće se u rasponu od 200 milijuna dolara, a Nolan je film snimio u sedam zemalja širom svijeta. Sam redatelj nazvao je Tenet svojim najvećim poduhvatom tijekom intervjua u prosincu prošle godine. Zavirite u trailer i uvjerite se u svježinu i uzbudljivost filma.