RTL

Predstavljamo kandidate za Superpar: Ovo su Marija Maleš i Marijo Bunjko te Iva i Sandi Petelinc

Sandy Uran

Foto: Promo

Foto: Promo

I nova sezona zabavno-natjecateljskog showa koja uskoro stiže na RTL, bit će svakako vrlo zanimljivaUskoro na RTL-u počinje zabavan i poučan TV show »Superpar«. Predstavljamo vam stoga dva nova bračna para koja će sudjelovati u ovoj emisji. Splićanka Marija Maleš (22) i Zagrepčanin Mario Bunjko (25) upoznali su se putem društvenih mreža i, kako kažu, odmah su kliknuli te sada žive zajedno više od pola godine. Mario je pjesnik koji voli šah, stand up komičar i po zanimanju inženjer zaštite i sigurnosti, a Marija je studentica ekonomije koja voli jogu, vegetarijanstvo, vjeruje u horoskop, a u slobodno vrijeme bavi se masažom.


On za nju kaže da ima predivan karakter, zna s ljudima, a osvojila ga je ljubavlju prema životinjama dok ona tvrdi da je Mario muževan, džentlmen, zreo i brižan muškarac s mnogim talentima. Za sebe kažu: – Mi smo drukčiji od ostalih parova zato što smo bez straha dali priliku ljubavi, rekao je Mario koji je svojoj dragoj kupio zeca. U show »Superpar« prijavili su se jer su natjecateljskog duha, ne boje se izazova i vole se dobro zabavljati. A i titula superpara zvuči tako primamljivo


U show stižu i Iva i Sandi iz Slovenije. Iva (29) i Sandi Petelinc (30) dolaze iz Dobove u Sloveniji, zajedno su dvanaest godina, a od toga pet u braku. Za sebe kažu: – I nije prošao nijedan dan da se nismo čuli barem porukom. Upoznali su se na moru, a njihova je ljetna romansa završila na najljepši način. Iva je po zanimanju administratorica, a Sandi poduzetnik i ovaj par naprosto obožava životinje; imaju dva psa, dvije mačke i malu farmu raznih životinja. Iva kaže da ima najboljeg partnera zato što je Sandi optimističan, zabavan i dobar te je podupire baš u svemu.
A njezin suprug vrlo jasno poentira zašto je odabrao baš nju – zgodna cura dobrog srca. Tvrde: – Naša je veza baš za »Superpar« i sigurno ćemo biti dobri u zadacima! i dodaju kako se od ostalih parova razlikuju po tome što uvijek uče jedno od drugoga, a show će im pokazati jesu li uistinu toliko skladni kao na svom terenu. I nova sezona zabavno-natjecateljskog showa »Superpar«, koja uskoro stiže na RTL, bit će svakako vrlo zanimljiva.