Nova veza

Preboljela je prekid: Camila Cabello snimljena u šetnji s novim dečkom

A. P.

Foto Reuters

Foto Reuters

Pop zvijezda i pjevač Shawn Mendes objavili su vijesti o prekidu u studenom 2021.Pjevačica Camila Cabello potvrdila je svoju novu romansu s Austinom Kevitchem, osnivačem aplikacije Lox Club.


Pjevačica je viđena u šetnji s 31-godišnjim Kevitchem u Los Angelesu, a par je djelovao jako zaljubljeno dok su izmjenjivali nježnosti, piše  Daily Mail.


Austin Kevitch suosnivač je dating aplikacije Lox Club, poznate i kao ‘Jewish Raya’. Svi koji se žele učlaniti moraju proći kroz nevjerojatno rigorozan postupak provjere prije nego što dobiju pristup aplikaciji, a na web stranici piše: “Naše povjerenstvo provjerava svakog kandidata kako bi odlučilo jesu li pravi za našu zajednicu. Ako bude prihvaćen, svaki novi član plaća članarinu kako bi se osiguralo da se pridružuje iz pravih razloga.”
Novi par viđen je s osmijehom na licu i činilo se da uživaju u društvu jedan drugog tijekom svog prvog javnog izlaska kao službeni par. 


Ranije ovog ljeta u lipnju počele su nagađanja o njihovoj vezi, nakon što su viđeni zajedno u Los Angelesu u šetnji.


Za to vrijeme, njezin slavni bivši dečko Shawn Mendes vrijeme provodi u Miamiju, nakon što je otkazao svoju svjetsku turneju kako bi se fokusirao na svoje mentalno zdravlje.


Shawm i Camila bili su prijatelji godinama, a svoj prvi singl I Know What You Did Last Summer izdali su 2015. godine. Nekoliko godina kasnije, nakon suradnje na pjesmi ‘Senorita’ postali su više od prijatelja.


Nakon dvije godine veze Shawn je podijelio sliku za godišnjicu, međutim nedugo nakon toga na Instagramu su zajednički objavili kako više nisu zajedno.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Shawn Mendes (@shawnmendes)“Hej ljudi, odlučili smo prekinuti našu romantičnu vezu, ali naša ljubav jedno prema drugom je jača nego ikad. Započeli smo našu vezu kao najbolji prijatelji i bit ćemo najbolji prijatelji. Jako cijenimo vašu podršku od početka i nadalje, Camila i Shawn.”, pisalo je u objavi.


Tijekom intervjua sa Zaneom Loweom u ožujku, pjevačica je ispričala kako se osjeća nakon njihovog prekida.


“Volim Shawna za njega osjećam samo ljubav”, otkrila je. “Kako starim, prioriteti se mijenjaju. I osjećam da je tako bilo za nas oboje. Budući da smo oboje počeli jako mladi, kao da stvarno učimo kako biti zdravi odrasli ljudi.’