Nostalgija

POVRATAK U 90- e: Vraća nam se originalna ekipa ‘Beverly Hillsa 90210’ – donosimo sve detalje!

P. N.

Foto: arhiva

Foto: arhiva

Ekipa kultne serije 90- ih najavila je okupljanje baš kao na godišnjici mature, ali s twistomJeste li spremni za povratak u nezaboravne 90-e? Ovog ljeta na male ekrane vraća nam se ekipa Beverly Hillsa. Da, tako je! Ponovno ćemo imati priliku gledati Kelly, Donnu i Dylana – no ovoga puta u nešto drugačijoj verziji.


Gotovo čitava originalna postava pojavit će se u rebootu popularne serije koja nas je držala prikovane uz ekrane. Očekuje nas šest novih epizoda u kojima će, sada odrasli likovi, glumiti ‘poboljšanu verziju sebe’, a sama radnja bit će nadahnuta njihovim stvarnim životima i odnosima, prenosi Fox News.


Za sad je poznato kako će u seriji glumiti Jason Priestly, Jennie Garth, Tori Spelling, Ian Ziering, Gabrielle Carteris i Brian Austin Green, no nigdje se ne spominje Shannen Doherty, odnosno Brenda Walsh.
Za sad znamo kako će radnja započeti pričom o jednom od članova glumačke postave koji pokušava lansirati reboot serije. Tako ćemo imati priliku pratiti kako izgledaju naši omiljeni junaci u odrasloj dobi i kako se danas razvijaju njihovi životi u Kaliforniji.


Podsjetimo, serija ‘Beverly Hills 90210’ spada u kultne serije koje su obilježile 90- e i čitavu jednu generaciju. Serija je započela s prikazivanjem davne 1990. godine, a tijekom deset sezona pratili smo živote tinejdžera koji su ostavili neizbrisivi trag u pop kulturi.


Datum početka još nije poznat.


beverly hills 90210