Sramežljivi su

Céline Centino potrošila preko 170 tisuća kuna na izgled pa se požalila: ‘Muškarci me se boje jer sam prelijepa’

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kaže da ima puno prijatelja i prekrasnu obitelj, ali da bi voljela pronaći dečka s kojim bi to podijelila.Céline Centino ima dvadeset i šest godina, radi kao model, na Instagramu je prati više od 511 tisuća ljudi, a u vlastiti je izgled uložila više od 170 tisuća kuna.


U nedavnom se intervjuu za britanski The Sun požalila da već sedam godina nije bila u vezi jer se muškarci boje njezine ljepote.


“Izađem van s društvom, a muškarci me gledaju kao da me žele pojesti no kada im se nasmijem da ih pozovem, nikada ne priđu. Ponekad se znaju ohrabriti u klubovima uz alkohol pa prići i pozdraviti, ali obično su previše pijani pa nisam zainteresirana”, kazala je.
Dodaje da ponekad izađe na spoj, ali muškarci budu jako nervozni pa to smeta razgovoru.


“Uvijek su pomalo sramežljivi na prvu, ali kada započnemo razgovor i shvate da sam u redu, opuste se. Mislim da je ta prvotna nervoza vrlo slatka. Muškarci mi kažu da imam snažnu auru te da se moja prisutnost može osjetiti čim uđem u prostoriju, bez da me vide”, kazala je Céline Centino.


U intervjuu je otkrila i da nema tip muškaraca te da joj je jedina želja da budu viši od nje i da imaju smisao za humor. “Ne zanimaju me kosa ili lice, mislim da je osobnost puno važnija od izgleda”, zaključuje.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Céline Centino🖤 (@ccentino)Céline neće suditi nikoga na temelju izgleda jer je u ranim tinejdžerskim danima bila zlostavljana zbog vlastitoga.


“Nakon operacija, pokušalo mi se javiti nekoliko ljudi koji su me zlostavljali, ali nisam se niti trudila odgovoriti mi. Bila sam jako nezadovoljna svojim izgledom, osjećala sam se ružno i zatočeno u vlastitom tijelu. Radila sam kao frizerka da prikupim novce koje sam potrošila na svoju prvu operaciju grudi.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Céline Centino🖤 (@ccentino)Do sada sam imala tri takva zahvata, a svakih nekoliko mjeseci u lice stavljam filere. Mama mi kaže da mi ne trebaju, ali ona se samo brine zbog operacija”, otkrila je Céline koja je na svom Instagram profilu jednom prilikom i objavila fotografiju svog nekadašnjeg izgleda.


Danas kaže da je napokon sretna sama sa sobom i svojim izgledom te da ima puno prijatelja i prekrasnu obitelj, ali da bi voljela pronaći dečka s kojim bi to podijelila.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Céline Centino🖤 (@ccentino)