TV serija

Pojavljuju se detalji o TV seriji ‘John Wick’: ‘The Continental’

Portal Novi list

FOTO/Screenshot

FOTO/Screenshot

Keanu Reeves će vjerojatno biti izvršni producent.Kako kreću četvrti i peti filmski nastavak akcijske franšize “John Wick”, napokon se počinju pojavljivati ​​detalji o seriji koja je prvi put najavljena još 2017. Poznata pod nazivom “The Continental”, bit će prequel serija usredotočena na mladog Winstona, lika koji je u filmovima glumio Ian McShane. Šef TV Lionsgate Kevin Beggs nedavno je s Deadlineom razgovarao o planovima za seriju i o tome kako bi to moglo izgledati čak i bez Keanu Reevesa u glavnoj ulozi. Trenutno je Starz domaćin emisije.


“Zauzeli smo puno terena, a onda nam je kreativni tim iz serije Waynea, koja je bila na YouTubeu, došao sa svojim stavom”, rekao je Beggs. „Zaista smo bili oduševljeni jer je to riješilo hrpu problema i bilo je super uzbudljivo, o New Yorku sedamdesetih godina prošlog stoljeća, o štrajku zbog smeća, a mafija se uvukla u taj posao, zbog čega se u “Sopranosima” bavi sanitarnim poslovima. ”


„Ono što istražujemo u „ Continentalu “ je mladi Winston i kako je došlo do toga da su on i njegov tim saveznika pronašli put u ovaj hotel, kojeg smo prvi put upoznali u filmskoj franšizi 40 godina kasnije “, Rekao je Beggs. „Neću otkriti više od toga, ali Starz se zaista oslonio i na to, i bili su sjajni suradnici. A kako smo pristupili ovoj prvoj sezoni, to su tri u biti 90-minutna događaja.”
Beggs je rekao da je „Keanu vjerojatno izvršni producent. Budući da smo se vratili u prošlost, prije Johna Wicka, pa čak i mladog Johna Wicka, taj lik ne pronalazi put u svemir. ”


Posljednji je put objavljeno da će Starz emitirati seriju “Continental” tek nakon četvrtog filma “John Wick” koji će, zbog pandemije, biti objavljen tek 27. svibnja 2022. godine.