Najavljujemo

Počelo glasovanje za hit ožujka: Novih pet hitova u utrci za Cesaricu

Sandy Uran

Foto: Promo

Foto: Promo

Za predložene pjesme s liste za Hit ožujka publika može glasovati do petka, 23. travnja u ponoćUtrka za Cesaricu se nastavlja, a u konkurenciji za novi mjesečni hit su pjesme: Budi moja noć – Marko Kutlić, Nema pravila – KUKU$, Ostani tajna moga života – Jure Brkljača, Ovo je ljubav – Kameny feat. Vanna i Pepeo – Gina.


Pod motom »Moj glas za hit godine« i druga pjesma nominirana je u finale izbora za hit godine. Pjesma »Tick-Tock« koju izvodi Albina, ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2021., ponijela je titulu Hita veljače i tako ušla u finale ovogodišnje nagrade publike. Pjesmu autorski potpisuju Branimir Mihaljević, Tihana Buklijaš Bakić i Max Cinnamon.


»Sretan sam što nakon skoro godinu dana izlazim s novom pjesmom iza koje mogu stati glavom i bradom. Drago mi je da sam na njoj imao priliku surađivati s Damirom i Vjekoslavom. Pjesma je drugačija od onog što sam do sada radio jer sam još uvijek u potrazi za zvukom koji me najbolje opisuje. Sama pjesma govori o osjećaju koji je većina ljudi imala priliku jednom u životu osjetiti, a to je onaj osjećaj kad čezneš za nekim, a nemaš mu/joj to hrabrosti reći», izjavio je Marko.

»U ovim čudnim vremenima htjeli bismo poručiti svima da uvijek ima nade i da nakon svake kiše dođe sunce. Vrijeme je da podsjetimo ljude na neke osnovne vrijednosti u životu. Lako se izgubiti u ovom sivilu velegrada, ali ne smijemo zaboraviti da ljubav nema pravila», izjavili su dečki iz KUKU$a.Jure Brkljača kazao je kako ima jaku vjeru u pjesmu »Ostani tajna moga života« hrabro istaknuvši da bi mogla postati i svojevrstan klasik, te da će svakako ostaviti pečat na njegovoj karijeri. »Želim se zahvaliti Miroslavu Rusu kao i dirigentu Josipu Cvitanoviću na aranžmanu«, rekao je.Nakon što je napravio remix njenog hita »Kad smo se voljeli«, Vanna je prihvatila suradnju na još jednoj pjesmi kojom je DJ Kameny najavio svoj album prvijenac jednostavno nazvan »Album«. »Album je objavljen za Dan žena i zaista sam bio sretan zbog činjenice što ga je upravo Vanna i pjesma »Ovo je ljubav« najavila«, rekao je Kameny.»Kako da si dozvolim da uzmem sve i otplovim kad mislim da tonem prije nego zaronim? U jednom trenutku uspjela sam ovaj osjećaj pretvoriti u stihove, na koje je došla glazba u kojoj sam ostavila sve svoje emocije. Trebala mi je hrabrost da to podijelim s vama«, izjavila je Gina predstavljajući pjesmu »Pepeo«, koju od milja naziva »himna hrabrosti«.Za predložene pjesme s liste za Hit ožujka publika može glasovati do petka, 23. travnja u ponoć, a glasovati se može online: putem Facebook stranice Cesarica, Viber javnog profila Cesarice  te na službenoj stranici Cesarice.