Kardashian-Jenner

Pljuštale čestitke: Kylie Jenner raskošnom proslavom označila 25. rođendan

A. P.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Na Instagramu su joj rođendan čestitali članovi njene obiteljiKylie Jenner, najmlađa sestra iz klana Kardashian-Jenner i jedna od najbogatijih sestara, navršila je 25. godina. Slavna obitelj nije propustila obilježiti ovaj događaj te je na Instagramu objavila mnoštvo čestitki povodom njezinog rođendana.


Kim Kardashian pohvalila je svoju mlađu sestru Kylie Jenner jer joj je pružila ‘toliko ljubavi i sreće’ te je podijelila kolekciju fotografija nje i sestre na kojima poziraju i nazdravljaju.


“Sretan rođendan party djevojko. Svake godine me iznenadi tvoje mudro, zaštitnički nastrojeni i velikodušno srce. Tako si posebna i jedinstvena. Imaš toliko ljubavi i sreće u svojem srcu da se molim da to traje zauvijek. Sretan rođendan Kylie, volim te puno!!! Zauvijek!!!”, napisala je Kim.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Majka Kris i sestra Kendall također su objavile fotke iz Kylienog djetinjstva kako bi proslavile njezin rođendan.


Kris je podijelila brojne fotografija svoje najmlađe kćeri Kylie dok je bila dijete i jednu sadašnju zajedničku fotografiju.


Uz objavu je napisala: “Sretan rođendan mojoj djevojčici Kylie! Ti si ostvarenje sna i najnevjerojatnija kći, mama, sestra, teta, prijateljica i tako mudra izvan svojih godina!”


Kris je nastavila hvaliti Kylie kako je nevjerojatna majka i zaključila kako će ona uvijek biti njena djevojčica.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kris Jenner (@krisjenner)Manekenka i Kyliena starija sestra Kendall (26) podijelila je njihove zajedničke fotke na svom Instagram Storyju, kao i veliki vatromet s proslave rođendana.


Kylie se također pohvalila raskošnom proslavom na Instagramu, kao i njezina najbolja prijateljica Stassie Karanikolaou, a uz fotke je dodala kako se osjeća: “Dvadeset i dobro!”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kylie Jenner News (@littleaboutkylie)