»Jel ti reka ko«

Mediteranska balada intimnoga teksta: Petar Grašo napokon predstavio dugo očekivani singl

Edita Burburan

Foto: PR

Foto: PR

"I Istra i naravno moj Split imaju posebno mjesto u mom životu, to su moje omiljene lokacije", kazao je o mjestima snimanja spota.Petar Grašo konačno je predstavio dugo očekivani singl »Jel ti reka ko«, mediteransku baladu sa snažnim intimnim tekstom. Pjesma je nastala u studiju u suradnji s Tončijem Huljićem, a za spot koji je sniman u istarskom mjestu San Rocco i Splitu, režiju je potpisao Vojan Koceić.


Kako su Split i pitoreskno istarsko mjesto Grašine omiljene lokacije, pjevač nije izostavio komentirati: »I Istra i naravno moj Split imaju posebno mjesto u mom životu, to su moje omiljene lokacije kojima se uvijek prvo vraćam, svaka ima svoju vrstu ljepote i značenja za mene, pa sam ih tako želio zabilježiti i kroz novi spot. Dali smo si vremena i dugo smo radili na osmišljavanju aranžmana pjesme jer nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila kad mi je Tonči Huljić prvi put odsvirao pjesmu.«


Nova pjesma sjajna je uvertira u nastupe u čak dvije arene u kojima će Grašo nastupiti početkom sljedeće godine: 11. veljače pjevat će u splitskoj Spaladium Areni, a nakon toga i u zagrebačkoj Areni 26. veljače.