Vrijede već kupljene ulaznice

Petar Grašo i Vanna objavili nove datume koncerata

Ivana Kocijan

Foto; MATEA SMOLČIĆ SENČAR, PR

Foto; MATEA SMOLČIĆ SENČAR, PR

Veliki koncertni nastupi zakazani za veljaču u Areni Zagreb i Spaladium Areni bit će održani u novim terminima. Nakon zajedničke odluke Stožera civilne zaštite, Ministarstva kulture i medija, organizatora koncerata i izvođača da se za veljaču zakazani koncerti u Areni Zagreb i Spaladium Areni održe u novim terminima, Petar Grašo i Vanna objavili su nove datume. Već rasprodani Grašin koncert u Areni Zagreb planiran za 26. veljače bit će održan 18. ožujka, dan uoči njegovog drugog koncerta u toj najvećoj hrvatskoj dvorani 19. ožujka.


– To će biti dva rođendanska koncerta. Odgovorno je od organizatora i mene kao izvođača da poštujemo mjere i da tim ljudima koji će biti tamo damo neki osjećaj sigurnosti. Dva prekrasna dana u punim Arenama je nešto što me beskrajno raduje, poručio je na narodnom Grašo čiji se gotovo rasprodani koncert u Spaladium Areni, planiran za 11. veljače, odgađa za 25. ožujka.


– Splitski koncert kojemu se neizmjerno radujem, nažalost je odgođen. Neće biti dozvoljeno imati punu dvoranu, a Arena će svakako u Splitu, kao i u Zagrebu, biti puna. Napravili smo najpraktičnije rješenje, donijeli smo odluku da koncert bude 25. ožujka, objavio je Grašo.
Po objavi odluke o odgodama s novim datumom odmah je izašla i Vanna. Umjesto 5. veljače, njezin slavljenički koncert u Areni Zagreb, u sklopu kojega će se održati i ET special show, bit će održan 7. svibnja.
– Nažalost, morali smo odgoditi koncert. Usprkos velikim naporima koje smo svi činili jednostavno nije bilo izvedivo. Ne moram vam reći koliko mi je žao zbog toga. Žao mi je ako smo nekome poremetili planove za tu subotu, za dolazak, ako je netko baš taj dan htio slaviti rođendan, godišnjicu ljubavi ili braka. Zakazujem nam sastanak 7. svibnja, bit će nam još ljepše, bit ćemo još bolji, iako smo i sada bili spremni. Vidimo se, poručila je Vanna putem narodnog.


Kupljene ulaznice za odgođene koncerte, kako Grašine tako i Vannin, vrijede i za nove datume.