Ne može bolje

Paris Hilton objavila video kako priprema lazanje. Čini se da u kuhinji baš ne provodi puno vremena

P. N.

Foto: YT screenshot

Foto: YT screenshot

Ovo je sve samo ne klasični kulinarski tutoritalBogata nasljednica i reality zvijezda, 38- godišnja Paris Hilton na svojem službenom YouTube kanalu pokazala je svoje kulinarske “vještine”. Urnebesan video prepun je bizarnih detalja koji dokazuju da Paris baš i ne provodi puno vremena u kuhinji.


“Kuhajmo s Paris” novi je projekt bogatašice koja je svoje (ne)umijeće u kuhinji odlučila predstaviti javnosti, a podrugljivi komentari ne prestaju pristizati. Ovo je, naime, sve samo ne klasični kulinarski tutorital. Za početak, iz nekog potpuno neobjašnjivog razloga, Paris barata s hranom noseći kožne rukavice s odrezanim prstima. Osim toga, njezina duga kosa je raspuštena, a u jednom trenutku usred kuhanja podiže svog psa.


Paris je podijelila tajnu dobrih lazanja: tijesto za lazanje ne smije se lomiti jer se na taj način uništava “njegova vibra” (?!), a to je samo jedan detalj u nizu nelogičnosti upakiranih u 16 minuta urnebesne zabave. Jedno je sigurno: nakon što pogledate video, čak i oni najnespretniji u kuhinji osjećat će se puno, puno bolje.