PRAVA OAZA

Pamela Ramljak pokazala kako je uredila balkon u boho stilu: “Kao s reklame!”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Na fotki vidimo da se odlučila za trendi boho chic stil kojeg karakteriziraju opušteni dizajn, mnoštvo ukrasnih jastučića i raznobojnog cvijeća.Pamela Ramljak je na svom Instagram profilu objavila fotku balkona kojeg je preuredila u trendi boho stilu. “Napokon sam gotova (bar neko vrijeme). Ne mogu vam opisati koliko uživam u dekoraciji i malim promjenama tu i tamo, ali nabavila sam i vodootporni tepih baš za balkon, cvijeće, stolić i sad samo želim lijepo vrijeme… A danas je divno. Puse svima”, napisala je kraj fotke.


Na fotki vidimo da se odlučila za trendi boho chic stil kojeg karakteriziraju opušteni dizajn, mnoštvo ukrasnih jastučića i raznobojnog cvijeća. Uređenje balkona u ovom stilu zrači optimizmom i jednostavno vrišti “proljeće”. Udobni jastuci mu daju toplu kućnu atmosferu, a kombinacija detalja poput ukrasnih vaza za cvijeće pršte romantikom.


Ne čudi stoga da su njezini obožavatelji u komentarima oduševljeni ovom pravom malom oazom mira. “Tako sve lijepo, čisto, na mjestu… Kao sa reklame”, bili su složni obožavatelji. Jedna je korisnica Instagrama upitala i što sa svime u slučaju kiše, a Ramljak je odgovorila: “Samo jastuke i spužve spremim unutra. Drugo ostane.  Natkriveno je. Ne pokisne puno, malo ograda, nije strašno.”