Intervju

Ozzy Osbourne iskreno: “Da nije bilo Sharon bio bih mrtav”

A. P.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Pjevač popularne metal grupe osvrnuo se na burnu prošlost i zajednički život sa suprugom SharonFrontmen grupe Black Sabbath iskreno je progovorio o svojem privatnom životu.


Ozzy Osbourne rekao je da bi “bio mrtav” da nije upoznao svoju suprugu Sharon, nakon što ga je njihov brak natjerao da smanji s alkoholom i drogama. Osbourne je o svom braku govorio u intervjuu za britanske novine The Independent, nakon što je sa suprugom nedavno proslavio 40. godišnjicu braka.


Na pitanje koja je tajna njihovog dugovječnog braka, odgovorio je: “Ljubav, pretpostavljam. Da nije bilo Sharon, bio bih mrtav.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)

“Uzimao sam ogromne količine droge i pića. Nikad nisam prestao. Ljudi ne bi znali hoću li proći kroz vrata, krov ili prozor. Sad više ne pijem, ne pušim i ne radim ništa od toga. Sad sam samo dosadan.”


Par se upoznao kada je Sharon imala 18 godina, a vjenčali su se 1982. na Havajima. Zajedno imaju troje djece: Aimee, Jacka i Kelly. Pjevačica Kelly je nedavno podijelila sretne vijesti o trudnoći.


Ozzy, koji ima oblik Parkinsonove bolesti, u travnju je obolio od koronavirusa no srećom potpuno se oporavio. Ozzy i Sharon također su izjavili kako će se vratiti u Veliku Britaniju nakon što su živjeli u Los Angelesu više od 20 godina, a započet će i s novom emisijom.


Show “The Osbournes” prikazivao se od 2002. do 2005. godine i pratio je život slavne obitelji, te se smatra začetnikom reality emisija o poznatim obiteljima.


Novi show, “Home To Roost”, pratit će Osbourneove i važne događaje u njihovim životima, kao što su proslava Sharonina 70. rođendana do rođenja Kellynog djeteta te Ozzyjeve turneje i povratka u Veliku Britaniju, piše RTE.