"Fearless"

Otkriveno zašto je Taylor Swift odbila nastup na Super Bowlu

S.M.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Izvor je publikaciji kazao da je Swift upitana za nastup još prije nekoliko mjeseciOvih se dana šuškalo da je za Taylor Swift bila ponuda na stolu za nastup tijekom poluvremena na Super Bowlu. TMZ piše da su glasine točne te da je pjevačica ponudu odbila.


Izvor je publikaciji kazao da je Swift upitana za nastup još prije nekoliko mjeseci, ali pop zvijezda nema namjeru nastupati sve dok ponovno ne snimi svojih prvih šest albuma.


Stvaranje “Taylor’s Version” njezinih ranih radova projekt je o kojem je pjevačica bila prilično glasna nakon što je producent Scooter Braun kupio prava na te albume 2019. godine.
Swift ga je tada optužila da je “manipulativni nasilnik” i napisala da je to što on ima prava na njezine radove “najgori scenarij”.


Kao izričiti vlasnik, Braun je imao pravo prodavanja, stvaranja i distribucije kopija, a on se odlučio sve prodati za 300 milijuna dolara.


Swift je od tada na misiji da sruši vrijednost tih snimki tako da ih sve ponovno sama snimi.


Do sada je izdala nove verzije albuma “Red” i “Fearless”.


Poluvrijeme je sve donedavno bilo sponzorirano od strane Pepsija, ali NFL je poslao izvješće medijima kazavši da je sponzorstvo preuzeo Apple Music. I ova je promjena bila jedan od razloga zašto su mnogi mislili da bi Swift mogla nastupati – do tada nije mogla jer ima ugovor sa Coca-Colom, piše Elle.