Degutantne scene

Ogorčeni fanovi zbog filma Meghan Markle: Prikazana kako umire u olupini automobila poput Diane

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Meghan - leži u olupini automobila okružena paparazzima...Burnih posljednjih nekoliko godina princa Harryja i Meghan Markle bit će dramatizirane u novom filmu pod nazivom Harry & Meghan: Escaping the Palace.


A fotografije iz filma već su izazvale bijes jer otkrivaju da će se TV film otvoriti slijedom iz snova u kojoj će majka dvoje djece Meghan sudjelovati u prometnoj nesreći.


Na snimkama fotografija glumica Sydney Morton – koja će prikazati Meghan – leži u olupini automobila okružena paparazzima prije nego što princ Harry – kojeg glumi Jordan Dean – pojuri prema vratima automobila da ih otvori, piše Mirror.
U sljedećoj sceni zvijezda se tada budi u krevetu zajedno s princom Harryjem i sinom Archiejem.


Nakon što su fotografije prikazane, mnogi su iskazali bijes jer su iskoristili tragediju smrti princeze Diane za stvaranje dramatične scene u filmu.


Jedan je rekao: “Je li ovo bolesna šala? – Meghan Markle” leži na samrti “nakon prometne nesreće na početku novog TV filma.” Drugi je pokazao bijes tipkajući: “Ovo je loš ukus. Ne vjerujem da mogu napraviti ovakvu seriju !!” Treći je otkucao: “Bez okusa i odvratan” kao odgovor na fotografije. Lifetime je objavio kratki trailer za nadolazeći film, koji će se fokusirati na turbulentne godina s kojima se par suočio. Usred dramatične glazbe, najava počinje Harryjem koji je rekao svojoj ženi: “Vidim da te doslovno proganjaju do smrti, a ja sam nemoćan da to zaustavim.”