Kritično

Oglasio se predstavnik glumice Anne Heche: “Ne očekujemo da će preživjeti”

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Glumica je pretrpjela tešku ozljedu mozgaObitelj glumice Anne Heche suočena je s lošim prognozama, nakon što je pretrpjela katastrofalnu ozljedu mozga u automobilskoj nesreći, kada se svojim autom zabila u garažu kuće, a koji se potom i zapalio.


Predstavnik obitelji glumice izjavio je: “Nažalost, Anne je pretrpjela tešku ozljedu mozga i dale je u komi u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživjeti.”


“Ona je dugo htjela da njezini organi budu donirani, te je trenutno na aparatima za održavanje života kako bi se utvrdilo može li se neki od njih sačuvati”, prenosi People.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Anne Heche (@anneheche)

Predstavnik glumice izrazio je zahvalnost za potporu i brigu nakon užasne nesreće.


“Želimo zahvaliti svima na lijepim željama i molitvama za Annein oporavak, kao i predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za Anne u Grossmanovom centru za opekline u bolnici West Hills.”


Otkako se automobilom zabila u kuću u četvrti Mar Vista u Los Angelesu prije šest dana glumica više nije dolazila svijesti. Kuća u koju se zabila je uništena, a glumica je ostala u kritičnom stanju.


Nakon nesreće brojni obožavatelji i poznate ličnosti oglasili su se na društvenim mrežama.


Glumac James Tupper, njezin bivši partner s kojim dijeli 13-godišnjeg sina Atlasa, napisao je: “Večeras u mislima i molitvama za ovu divnu ženu, glumicu i majku Anne Heche. Volimo te.”


Heche je također majka sina Homera iz braka s Coleyjem Laffoonom.