DRUGO IZDANJE

Objavljena satnica za Music ON: U dvorištu PIK-a sviraju Jonathan, Porto Morto i Grapevine Babies

P. N.

Foto Mladen Trinajstić

Foto Mladen Trinajstić

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 80,00 kn, a na dan koncerta cijena iznosi 105,00 kn.Nakon više nego uspješnog prošlogodišnjeg prvijenca programa Music ON! vrijeme je za njegov nastavak. Na drugom izdanju koje je na rasporedu u srijedu, 8.6. u dvorišta PIK-a (Krešimirova 26) nastupaju:


Jonathan – jedan od najboljih live bendova regije, što je potvrđeno i nedavnom Rock&Off nagradom za najboljeg koncertnog izvođača. Indie alter rock u najboljem izdanju!


Porto Morto – s nagrađenim albumom”PORTOPOP” definirali su novi zvuk, novi scenski identitet, ali i novu eru svoje karijere. Mješavina progresivnog popa, art rocka i indie elektronike na otvorenom!
Koncertnu zabavu otvara kvarnerska funk reprezentacija Grapevine Babies plesnom kombinacijom s sjajnog debi albuma “Funkle Ben’s Sex Potion”.


satnica:


19h vrata


20h Grapevine Babies


21h Porto Morto


22.30h Jonathan


Uz prijeko potrebnu osvježavajuću ugostiteljsku ponudu publika će moći i kupiti majice, ploče i ostale memorabilije glazbenih gostiju.


Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 80,00 kn, a na dan koncerta cijena iznosi 105,00 kn. Prodajna mjesta su Dallas music shop Rijeka i sustav Entrio.


Nova lokacija uz nova tri benda i provjeren recept koji glasi: nezaboravan glazbeni tulum za sve generacije!


Music ON! organizira Distune promotion u suradnji s tvrtkom Promocija d.o.o. i dio je akcije Ministarstva kulture i medija te Hrvatske glazbene unije “Jer svirati se mora 2”. Financijski je podržan i od strane Ministarstva kulture te HUZIP-a. Poseban zahvala ide PIK Rijeka d.d.