Afera influencer

O influencerima se oštrom porukom oglasio i Dalibor Matanić: “Brišite odmah svoje bijedne profile!”

S.M.

Foto: SERGEJ DRECHSLER

Foto: SERGEJ DRECHSLER

I danas imamo nastavak sage o influencerima.I danas imamo nastavak sage o influencerima. Nakon što je Doris Stanković postala predmet ismijavanja na društvenim mrežama kada je tražila besplatan obrok u zamjenu za “reklamu na Insta Storyju”, u priču se uključio Dean Kotiga koji je bio uspješniji od nje u “digitalnom marketingu” pa si osigurao besplatne palačinke.


Priča je dobila nastavak zbog komentara kojeg je redatelj Dalibor Matanić objavio na svom Facebook profilu. U objavi nije štedio influencere pa im poručio da su neradnici i da obrišu svoje profile.


Komentar prenosimo u cijelosti.
“Ova influencerska spodoba (kažu da joj je ime Doris Stanković) što je pokušala ucjenjivati restoran Cotton Club u Poreču koji ju je na sreću odbio – meni je osobno prelila čašu.


U ime naših roditelja i njihovih roditelja – radničke klase koja je sve svoje morala zaraditi RADOM – pozivam vas da mi se pridružite u lobiranju kod svih tzv. klijenata.


Imamo jako puno poznanstava. RH će uskoro biti u ekonomskoj krizi pa ćemo ovaj problem u miru osvijestiti svim restoranima, salonima, slastičarnicama, barovima, putničkim agencijama, bankama…


Svima. Zašto najbolji glumci nisu influenceri? Zašto najbolji glazbenici nisu influenceri? Zato što je influenserstvo koje hoće stvari džaba – rezervirano za šljam.


Ako mislite da vam je dizajnirana fotografija na Instagram Storyju bitnija od fakulteta – brišite odmah svoje bijedne profile. Naš cilj je da nitko od ovih spodoba ne dobije išta besplatno.


Neka nitko tko se nije školovao (samostalno ili na račun svojih roditelja) ne pomišlja da je u redu da dobije išta besplatno. Svi vi koji mislite da vam je broj pratitelja prednost nad radnim narodom – vidjet ćete uskoro u kakvoj laži živite.


U ime naše djece koju pokušavamo naučiti etici i radu obećavam vam da ćete izgubiti klijente neradnička bagro”, stoji u objavi.


ova influenserska spodoba (kažu da joj je ime doris stankovic) što je pokušala ucjenjivati restoran cotton club u poreču…


Objavljuje Dalibor MatanicNedjelja, 30. kolovoza 2020.