Raya

Novo poglavlje nakon Camile: Shawn Mendes pridružio se aplikaciji za spojeve

A. P.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Najpoželjniji neženja u svjetskoj glazbenoj industriji otvorio je profilČini se kako je Shawn Mendes napokon odlučio iza sebe ostaviti poglavlje s Camilom Cabellom i okrenuti novi list.


Najpoželjniji neženja u svjetskoj glazbenoj industriji prijavio se na aplikaciju za upoznavanje slavnih ‘Raya’.


Shawn i Camila rastali su se u studenom prošle godine nakon dvije godine veze, a sad je otkriveno kako je ona u vezi s Austinom Kevitchem, izvršnim direktorom Lox Cluba.
Shawn Mendes je tako uspostavio profil na dating aplikaciji za slavne, koji je povezan s njegovim službenim Instagram računom. Na profilu se se nalazi nekoliko njegovih fotografija i knjiga o opuštanju za samopomoć, a sve je praćeno pjesmom ‘Bandana’ Fireboya DML-a i Asakea, piše The Sun.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Shawn Mendes (@shawnmendes)Shawn je nedavno snimljen kako se sunča i kupa u Miamiju na Floridi nakon otkazivanja svjetske turneje. Uzeo je vrijeme za brigu o sebi i mentalnom zdravlju, što je naveo kao razlog otkazivanja turneje.


Pjevač, koji je ovaj tjedan napunio 24 godine, radi sve kako bi ozdravio, a dio tog procesa je i povratak na scenu spojeva.


“Odvajam puno vremena za terapiju i provodim vrijeme s obitelji što jednostavno prije nisam mogao. Mislim da je za mene najbolje raditi stvari koje zapravo nisam radio posljednjih nekoliko godina, išao na večere s prijateljima i slično.”, rekao je Shawn.