Maroon 5

Novi skandal na pomolu? Pjevač Adam Levine optužen za aferu

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Slavni pjevač i njegova supruga Behati Prinsloo čekaju treće dijeteFrontmen benda “Maroon 5” Adam Levine našao se u neugodnoj situaciji.


Mankenka i influenserica Sumner Stroh putem TikToka je iznijela optužbe na račun glazbenika. U objavljenom videu prozvala ga je da je s njom prevario svoju suprugu u aferi koja je navodno trajala godinu dana, a pjevač ju je navodno i pitao ako dijete može nazvati po njoj.

“U biti, imala sam aferu s muškarcem koji je oženjen supermodelom Victoria’s Secreta”, rekla je u videu, prije nego što je imenovala Levinea.


“Tada sam bio mlada i naivna. I mislim, sasvim iskreno, osjećam se iskorišteno. Nisam bila na sceni kao što sam sada, tako da je bilo vrlo lako manipulirati sa mnom.”


Stroh je u objavi dodala i poruke koje je navodno izmjenjivala s pjevačem putem Instagrama, u kojima je pisalo: “Nestvarno je koliko si zgodna. Oduševljen sam.”


Rekla je da je prestala razgovarati s njim na nekoliko mjeseci, prije nego što se on javio putem privatne poruke i pitao je: “Ok, ozbiljno pitanje. Dobit ću još jedno dijete i ako bude dječak, stvarno ga želim nazvati Sumner. Slažeš li se s tim? SMRTNO ozbiljan.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Pop Base (@popbasetv)Stroh je dodala kako nije htjela izaći u javnost s ovim informacijama, ali da joj je “prijatelj” zaprijetio da će priču iznijeti u javnost.


Svoj video je naslovila: “Neugodno mi je što sam se petljala s čovjekom s potpunim nedostatkom kajanja i poštovanja.”


Iako Stroh nije potvrdila vremensku traku navodnih događaja, čini se da su joj Levineove posljednje poruke upućene 1. lipnja.


Pjevač je u braku od 2014. s modelom Victoria’s Secreta Behati Prinsloo, koja je trenutno trudna s njihovim trećim djetetom. Imaju dvije kćeri, Dusty Rose i Gio Grace.


Kako piše Metro, Levine nije komentirao ove optužbe.