Depp vs Heard

Novi potez Amber Heard: Glumica traži ponavljanje suđenja

Anja Pavlović

Reuters

Reuters

Holivudska sapunica se nastavlja.Ne stišava se bura oko žestoke parnice između Johnnya Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard.


Niti nakon šest tjedana mukotrpnog parničenja, iznošenja brojnih optužbi i prljavog veša u javnost, čini se kako glumica Amber Heard nije spremna pomiriti se s presudom koja je išla u korist njezinog bivšeg supruga Johnnya Deppa.


Presudom, koju je donijela sedmeročlana porota, odlučeno je kako Amber Heard mora isplatiti 10.35 milijuna dolara odštete u korist Johnnya Deppa zbog iznošenja lažnih informacija, defamacije te članka koji je napisala a u kojem je tvrdila kako je žrtva obiteljskog nasilja.
Deppova karijera doživjela je težak udarac nakon njihovog javnog razvoda, zbog čega je i pokrenuo parnicu koja je trajala gotovo dva mjeseca.


Amber Heard je samo tjedan dana nakon presude odradila i veliki televizijski intervju u kojem je ostala dosljedna svojem svjedočenju.


Kako prenosi Daily Mail, najnovijim potezom njezinog odvjetničkog tima zatražit će odbacivanje presude i ponovno suđenje na temelju nedostatnih dokaza i nelegitimnog člana porote.