KREĆU NA TURNEJU

Novi član Whitesnakea je – Dino Jelusić

P. N.

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Photo: Jurica Galoic/PIXSELLIz Whitesnakea su objavili kako će na proljeće 2022. godine krenuti na turneju s grupama Europe i Foreigner, a uz rasporede koncerata izrazili su zadovoljstvo da je njihov novi član Dino Jelusić.


Hrvatski glazbenik, 29-godišnji Dino Jelusić postao je član poznatog britanskog rock benda Whitesnake, piše Večernji list.


Sam bend to je jutros potvrdio u objavio na Facebooku, u kojoj su najavili i novu turneju.
“Apsolutno sam oduševljen što mogu poželjeti doborodošlicu u bend iznimno talnetiranom Dini Jelusiću. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Obožavat ćete ga”, objavio je frontmen grupe Whitesnake, David Coverdale.


Jelusić je na koncertu na Šalati tada nastupio sa svojim bendom Animal Drive kao predgrupa Whitesnakeu, a poveznica sa slavnom grupom je i što što njihov gitarist Joel Hoekstra svira s Dinom u bendu Trans Siberian Orchestra.


I sam Jelusić potvrdio je informaciju na svoj Facebook profilu:
“Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda”, napisao je.