»Treba nam dosade«

Nova pjesma benda Kensington Lima okupila poznate riječke glazbenike

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

Autori pjesme su Neven Kolarić i Josip RadićNakon autorskog izleta i suradnje s Jadrankom Ivaniš Yayom u pjesmi »Treba nam dosade«, Josip Radić vraća se svom matičnom brodu Kensington Lima i predstavlja novu pjesmu »What was that you said«.


Autori pjesme su Neven Kolarić i Josip Radić, a sviračku ekipu čine Vedran Križan i Olja Dešić iz Fiumensa te Marko Jurić, bubnjar Beatles Revival Banda i Belfast Fooda. Za produkciju i gudački aranžman zaslužan je Olja Dešić.


– Neven je jedan od mojih omiljenih autora, u mobitelu mi je memoriran kao »trešnjevački Brian Wilson«. Kratko vrijeme smo zajedno proveli u bendu Riverpool za čiji je nikad objavljeni album ova pjesma izvorno i napisana. Već godinama se, zapravo, borim za nju i drago mi je da je konačno spašena od zaborava, uz veliku pomoć Olje, Vedrana i Marka, otkrio je Radić.
Novi, drugi po redu album Kensington Lima privodi se kraju u zadarskom studiju Twenty Twenty i njegova objava očekuje se u jesen.
Podsjetimo, Josip Radić potpisuje novu pjesmu »Treba nam dosade« koju izvode Jadranka Ivaniš Yaya i Izgubljeni vikend, u kojem uz njega sviraju: Jere Šešelja, Vedran Križan i Goran Šućurović.