"Day Shift"

Nova Netflixova horor-komedija oduševila korisnike platforme: “Odmah naručite nastavke”

A. P.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Jamie Foxx tumači ulogu marljivog oca koji je ujedno i lovac na vampireNova Netflixova horor-komedija “Day Shift” stigla je na streaming platformu.


U filmu o vampirima Jamie Foxx glumi marljivog oca Buda Jablonskog, koji se predstavlja kao čistač bazena u dolini San Fernando dok potajno zarađuje za život loveći i ubijajući vampire, piše  Hello.


Korisnici Netflixa zadovoljni su s novim filmom te su pohvalili uzbudljivi akcijski film, a jedna je osoba napisala: “Bravo Jamie i svi članovi ekipe. Upravo sam završio s gledanjem i bio je odlična distrakcija od svih ludosti ovog svijeta. Obožavatelj sam tvog rada. Samo tako nastavi!”
  


Drugi je dodao: “Toplo preporučujem. Stvarno zabavan akcijski i avanturistički vampirski film.”


Treći obožavatelj je komentirao: “To je najzabavniji film koji je Netflix ikad napravio. Dijelom komedija za druženje, dijelom akcijski film.”


Mnogi su gledatelji poručili Netflixu da naruči nastavak, a jedna je osoba napisala: “Treba mi drugi i treći dio, toliko je bilo dobro.”


Službeni sinopsis filma je: “Jamie Foxx glumi marljivog oca koji samo želi osigurati dobar život svojoj brzopletoj kćeri, ali njegov obični posao čišćenja bazena u dolini San Fernando je paravan za njegov pravi izvor prihoda, lov i ubijanje vampira kao dio Međunarodne unije lovaca na vampire.”


Jamie predvodi zvjezdanu postavu koja uključuje Davea Franca, Snoop Dogga i Scotta Adkinsa.