Photoshop ili kut snimanja?

Već su je prozvali zbog photoshopa u tangama: Nives Celzijus se ponovno potkrala ‘greškica’

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Detalji koji su privukli pažnju sugeriraju da je fotografija možda obrađena.Obrađivanje fotografija ne bi li izgledale što “savršenije” praksa je društvenih mreža na koju smo toliko navikli da nam sada svaka fotografija izgleda sumnjivo. No, postoje neki detalji zbog kojih se može posumnjati u realnost fotke, a čini se da se nekoliko takvih potkralo i Nives Celzijus.


Iako redovito objavljuje fotografije u oskudnim izdanjima, ona uoči utakmice Hrvatska-Engleska, pokrenula je nagađanja o korištenju photoshopa među fanovima.


Celzijus je objavila dvije fotke na kojima pozira u donjem dijelu badića s potpisom njene prijateljice, Ivane Knoll. Na drugoj fotografiji vidimo dvije stvari koje su pomalo neobične: prva je lagano zakrivljena ograda u predjelu njezina trbuha te iznad stražnjice, a druga je njezina lijeva noga koja na bedru izgleda retuširano što se očituje u tome da je linija izrazito glatka i lagano “zamućena”.
“A danas i sunčanje u prigodnim bojama… Gdje vi gledate tekmu?”, napisala je Nives kraj objave na kojoj je prikupila više od 22 tisuće “lajkova”, ali i poneki upit vezan za retuširanje fotografije.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)Celzijus se kasnije na Storyjima osvrnula na “brigu oko ograde” pa poručila da je ograda u redu, ali da joj treba mladić koji će joj posložiti tegle za bambuse. Da stvar bude još bolja, na storyju se ponovno može vidjeti da je ograda točno između njezinih bedara – zakrivljena.


Foto: InstaStory