Napokon koncert

Nipplepeople napokon stiže u Pogon kulture! Evo kada

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

Višestruko odgođeni koncert koji je prvotno bio najavljen za ožujak 2020. godine, konačno je dobio novi datumElectro pop dvojac Nipplepeople dolazi na dugoočekivani nastup u Rijeku, i to u Pogon kulture na Sušaku, u subotu 5. ožujka ove godine. Višestruko odgođeni koncert koji je prvotno bio najavljen za ožujak 2020. godine, konačno je dobio novi datum, nakon pune dvije godine pomicanja termina.


Tako će Nipplepeople, jedan od naših najboljih live bendova, napokon nastupiti u Rijeci. Maskirani pop dvojac na koncertu će proći kroz niz hitova kao što su »Sutra«, »Frka«, »Tebi«, »Balkan Express«, »Ne volim te«, »Broj«, »Nikada« ili »Tajna«, a sve ih donose u Pogon kulture.


Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kn do 31. siječnja. Dan nakon, 1. veljače, cijena će im se popeti na 80 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 100 kn.
Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim, na njihovim fizičkim prodajnim mjestima i online na eventim.hr, kao i u sustavu Entrio, te fizičkim prodajnim mjestima i na entrio.hr. Ulaz na koncert moguć je uz COVID-potvrdu ili negativan test. Program je sufinanciran putem natječaja »Jer svirati se mora 2« provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije