Senzualno, nježno i iskreno

Nina Badrić objavila novi singl: “Stihovi su sami padali na papir”

Edita Burburan

Foto: MARKO GRUBIŠIĆ

Foto: MARKO GRUBIŠIĆ

"Pjesma je pokupila iz mene sve emocije kao spužva", kazala je pjevačica.Senzualno, nježno i iskreno za kraj godine otpjevala je Nina Badrić pjesmu »Pamtim«, baladu koja opisuje sve neuzvraćene ljubavi. Intimne stihove napisala je sama pjevačica koja priznaje kako su već dulje vrijeme »kuhali« u njoj. Ovo je zasigurno najintimnija Ninina pjesma dosad, a sama kaže kako su stihovi sami padali na papir jer emotivno proživljeno ne mari za formu, već navire iz srca. Sama pjevačica iskreno je opisala trenutak u kojem je nastala pjesma.


– Pjesma je pokupila iz mene sve emocije kao spužva, a ja vjerujem da će i publika prepoznati tu emociju i pronaći svoju osobnu vezu s njom, rekla je.


Singl »Pamtim« pjevačke dive Nine Badrić nastao je u suradnji s Predragom Martinjakom koji je napisao glazbu pod njene stihove, na čemu mu je Nina iznimno zahvalna.
– Hvala Predragu Martinjaku koji me savršeno prati već godinama u stvaranju glazbe i koji ima veliko povjerenje u sve što zajedno radimo, rekla je.


Uz pjesmu snimila je i spot u istoj intimnoj i senzualno emotivnoj atmosferi. Spot je režirao Dario Radusin, a pjesma će svoje mjesto pronaći i na novom albumu Nine Badrić koji izlazi 10. prosinca. Riječ je o the best off CD-u »Dani i godine« koji obuhvaća Ninine najveće hitove od 2014. godine do danas. Album će u trgovinama biti na raspolaganju već od 13. prosinca, a na streaming servisima od 10. prosinca. Osim izlaska albuma, pjevačicu očekuju i brojni nastupi uoči blagdana, a za sam doček pjevat će u Brčkom.