Stiže ljetni hit

Nina Badrić ima novu pjesmu kojom vraća osmijeh na lice

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

Turneju započinje 2. srpnja u Opatiji gdje stiže na Ljetnu pozornicu.Nakon svevremenskih hitova »Rekao si«, »Da biram«, »Ratujem s tugom« i »Volim te volim« naša pjevačka diva Nina Badrić publici otkriva novi singl – »Ja još uvijek imam istu želju«.


Ususret toplijim danima i, čini se, ležernijoj svakodnevici, Nina i njezin tim pripremili su budući ljetni hit. Naime, pjesma »Ja još uvijek imam istu želju« plesnog je i zaraznog ritma i ne oskudijeva pozitivnim i zaraznim stihovima.


Iako umjetnici najbolje stvaraju kada je svijet oko njih idealan, Nina Badrić, koja je napisala tekst i autorica je glazbe zajedno s Predragom Martinjakom, napravila je pjesmu koja ima samo jednu misiju, a to je rasteretiti ljude u ovim turbulentnim vremenima.
– Pjesmu sam napisala neposredno prije ovog ludog perioda u kome smo se svi našli i nekako snašli, no kako je korona zaustavila sve, a najviše nas glazbenike, tako sam je stavila na čekanje za neka bolja i sretnija vremena. Mislim da je sada pravo vrijeme za nju jer nosi jednu pozitivnu, nepretencioznu poruku.


Nadam se da će pronaći i svoj put do publike, rekla je Nina Badrić o novoj pjesmi koja je dobila i videoizdanje koje je režirao Dario Radusin.
Plesnu i vedru pjesmu prati jednako razigran i veseo spot koji će zasigurno donijeti malo sunca u našu svakodnevicu. Za styling u videospotu pobrinuo se Stefan Orlić, a za nakit je zaslužan Prahir Fine Jewellery.


Nakon promocije nove pjesme »Ja još uvijek imam istu želju« Ninu očekuje uzbudljivo koncertno ljeto. Turneju započinje 2. srpnja u Opatiji gdje stiže na Ljetnu pozornicu. Zatim 4. srpnja, baš na njezin rođendan, Nina poklanja Splitu veliki gala koncert i pjeva najljepše pjesme Splitskog festivala.


Na repertoaru će se naći »Skalinada«, »Vraćam se tu« i mnoge druge nezaboravne melodije s ovog omiljenog festivala. Već 9. srpnja Nina stiže u Varaždin, 5. kolovoza je na trgu u Makarskoj, a 6. kolovoza na Velikoj ljetnoj pozornici u Međugorju.