Ljeto na Gradini

Nije Eurovizija, ali ima dušu: “Divlji vjetar” zapuhao Trsatskom gradinom

Mirna Šumberac

snimio Sergej Drechsler

snimio Sergej Drechsler

"Lijepo vas je vidjeti, nisam vidio publiku, ja mislim sedam mjeseci, hvala vam sto ste došli..."Noćas je na Trsatskoj gradini, u sklopu manifestacije Ljeto na gradini, zapjevao ovogodišnji pobjednik Dore – Damir Kedžo. Koncert je započeo pobjedničkom pjesmom “Divlji vjetre” koju je odmah s njim zapjevala i za ovo doba mnogobrojna publika. Pjevač je još jednom pokazao svoje vokalne sposobnosti te nije skrivao entuzijazam budući da nakon duge stanke napokon nastupa uživo.


– Lijepo vas je vidjeti, nisam vidio publiku, ja mislim sedam mjeseci, hvala vam sto ste došli, rekao je.


Kedžo je osim pjesama sa svog novog albuma “Poljubi me sad” (kojeg je i predstavljao) izveo i one popularnije sa starijih te obrade stranih kultnih pop pjesama. Također, pjevao je i duete sa svojim pratećim pjevačicama.


Foto galerija: Damir Kedžo na Gradini Foto: Sergej Drechsler
Osim benda Kedžu su pratile i plesačice iz Dance&Fitness studija Trinity&co.
Gradina za pjevača zasigurno ima posebno značenje budući da je ovdje održao svoj prvi samostalni koncert.Na ulazu su se uzimali osobni podaci što sad gotovo nije ni potrebno spominjati jer se podrazumijeva, također, broj ulaznica bio je ograničen.


Iduća na programu manifestacije, 29. srpnja, je predstava “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere” interaktivna monodrama kazališta Teatroman u izvedbi Romana Šušković-Stipanovića.