Netflix

Netflixov Ozark privodi se kraju četvrtom sezonom

Dijana Ljubanović

FOTO/Screenshot

FOTO/Screenshot

Snimljeno je novih 14 epizoda Netflixove serije Ozark.Netflix je objavio kako je snimljena četvrta sezona uzbudljive obiteljske drame Ozark, a bit će to i posljednja sezona ove serije. Iako posljednja koju ćemo provesti s Martinom “Martyjem” Byrdeom (Jason Bateman) i njegovim problemima, barem smo spremni na divlju vožnju, jer je riječ o uistinu opsežnoj sezoni.


Gledat ćemo 14 novih epizoda, dok su prethodne tri sezone imale samo deset, podijeljeni na dva dijela. Batemanu se pridružuju Laura Linney (Wendy Byrde), Julia Garner (Ruth Langmore), Sofia Hublitz (Charlotte Byrde), Skylar Gaertner (Jonah Byrde), Charlie Tahan (Wyatt Langmore) i Lisa Emery (Darlene Snell), piše Popsugar.


U prvoj sezoni Marty preseli svoju obitelj u Ozark nakon što je zapao u program pranja novca koji strašno pogriješi. Došlo je do eskalacije drame u drugoj sezoni dok se Marty bavi većim iznosima novca, opasnostima i zategnutim odnosima sa Snellsima.
Treća sezona predstavlja vrhunac opasnosti iz prethodne dvije sezone jer se Marty ponovno nađe na skliskom silasku u svijet kriminala. Što nam nudi sezona četiri? Morat ćemo pričekati do premijere serije.


Međutim, Bateman je za Variety rekao da je “uzbuđen što će završiti s praskom”.