Mjuzikl

Netflix okuplja zvjezdanu glumačku ekipu za glazbeni film – The Prom

Dijana Ljubanović

FOTO/Screenshot

FOTO/Screenshot

Sve su zvijezde na okupu u filmu o kojemu se već neko vrijeme naveliko šuška.Više od godinu dana nakon vijesti da će Netflix na mali ekran donijeti rasplesani za Tonyja nominirani brodvejski mjuzikl The Prom, napokon je stigao trailer.


Kroz The Prom upoznat ćemo Broadwayske zvijezde Dee Dee Allen (Meryl Streep), Angie Dickinson (Nicole Kidman), Barryja Glickmana (James Corden) i Trenta (Andrew Rannells) koji dolaze u blještavom OTT stilu kako bi spasili maturu. U gradiću u Indiani za srednjoškolku Emmu Nolan (Jo Ellen Pellman). Emma samo želi odvesti svoju djevojku Alyssu na maturalnu večer, ali joj je to zabranjeno kao neprikladno.

U priopćenju, Netflix je otkrio da će The Prom biti dostupan na Netflixu u prvom dijelu prosinca 2020. godine, a nakon što smo pogledali ovu nevjerojatno zabavnu najavu, jedva čekamo.


Priča je temeljena na konceptu Jacka Viertela te knjizi Boba Martina i Chada Beguelina. Nekada poznate zvijezde stižu kako bi se borile protiv nepravde, ali i u nadi da će oživjeti vlastiti zvijezdani status kroz rezultirajući publicitet.


Iza projekta stoji hit-scenarist i producent Ryan Murphy, a Variety napominje da to nije jedini kazališni projekt koji prilagođava za Netflix. Prema publikaciji, Murphy također prilagođava dramu pod nazivom Dječaci, a u glavnoj ulozi bit će Matt Bomer, Jim Parsons i Zachary Quinto.