Enola Holmes 2

Netflix objavio prvi trailer za nastavak uspješnog filma s Henryem Cavillom i Millie Bobby Brown

A. P.

FOTO: Screenshot/Enola Holmes

FOTO: Screenshot/Enola Holmes

Film prati mlađu sestru slavnog detektiva Sherlocka Holmesa u avanturama po užurbanim londonskim ulicamaPrvi trailer za dugoočekivani nastavak Netflixovog hit filma “Enola Holmes” s Henryem Cavillom i Millie Bobby Brown u glavnim ulogama upravo je izašao.


Snimanje filma “Enola Holmes 2” potvrđeno je još u svibnju 2021., a Millie Bobby Brown i Henry Cavill vraćaju se kao Enola i Sherlock Holmes. Scenarist Jack Thorne i redatelj Harry Bradbeer također se vraćaju u drugom dijelu, piše Digital Spy.


“Enola Holmes 2” globalnu premijeru na Netflixu imat će 4. studenog.
Millie Bobby Brown se vraća u ulogu sestre slavnog detektiva Sherlocka Holmesa, a objasnila je zašto na ovaj film gleda kao na najvažniji trenutak u dosadašnjoj karijeri.


“Bilo je toliko stvari u kojima sam morala sudjelovati i stvarno sam zahvalna na tome. Moje godine i spol nikada nisu definirali moj posao, tako da su me svi na setu stvarno poštovali i slušali. Bilo je tako lijepo okruženje za doživjeti.”


Potvrđeno je da se Henry Cavill vraća kao Sherlock Holmes, ali još nema riječi o povratku Sama Claflina kao Mycrofta Holmesa.U nastavku avanturističkog filma mlađa sestra Sherlocka Holmesa angažirana je kao detektivka koja preuzima svoj prvi službeni slučaj kako bi pronašla nestalu djevojku, dok ovaj misterij zahtijeva pomoć njezinih prijatelja i samog Sherlocka kako bi se uspješno riješio, stoji u priopćenju s Netflixa.


Film se bazira na romanima o Enoli Holmes i prema njima vuče inspiraciju. Radnja filma smještena je London gdje pratimo Enolu u ovom užurbanom gradu.


“Želio sam da ova priča bude oštrija. Htio sam je upoznati s djevojkama iz radničke klase u svijetu radničke klase. Htio sam da to bude potpuno novi svijet za Enolu, tako da je bila više izvan svoje komfor zone.”, rekao je redatelj Harry Bradbeer.