Netflix

Filmski noviteti koji će obilježiti travanj 2021.

Dijana Ljubanović

FOTO/Screenshot

FOTO/Screenshot

Imate li već svog favorita?Iako će mnogi reći kako su jesen i zima idealno vrijeme za gledanje Netflixa, ovo proljeće ima nove, snažne adute da večeri ipak provedete ispred ekrana. Iako nema boljeg trenutka da udahnete svjež zrak i provedete barem sat vremena slobode u danu na otvorenom, ovo je sadržaj koji će vas održati u toku s TV novitetima.


Serije i filmovi koji će obilježiti travanj 2021. na omiljenoj steaminig platformi najavljivani su mjesecima unazad, a ovih dana su napokon dostupni. Imate li već svog favorita?


Family Reunion


Od velegrada do američkog juga: novi život nije uvijek jednostavan, ali ova obitelj uspješno se nosi s izazovima.
Netflix je izbacio treću sezonu serije Family Reunion u kojem glume Tia Mowry-Hardrict i Loretta Devine. Serija prati McKellanove dok se naseljavaju u svoj novi život na Jugu, urnebesne šale i obiteljske veze neizbježne su. Naučite živjeti zajedno s junacima serije pod M’Dearovim krovom. Anika Noni Rose, Bruce Bruce, Kenya Moore, Brandi Glanville, Candiace Dillard Bassett, Kelly Perine, Mark Curry, Tahj Mowry, Bella Podaras, Willie Gault i Ariel Martin gostovat će u ovoj novoj , za koje možete pogledajte najavu u nastavku.Men on a Mission


U ovoj učionici svi postaju iste dobi. Nema knjiga, nema učitelja. Samo puno glupiranja. Tijekom posljednjeg desetljeća korejska je kultura zabilježila izuzetan rast popularnosti na Zapadu. Drame, filmovi i K-Pop dobro su prošli, a kritičari i cinephili pričaju o filmovima poput Train to Busan.


U posljednjih godinu dana, međutim, VOD usluge kao što su Viki i Netflix također su igrale veliku ulogu u uspjehu korejskih filmova, drama i televizijskih emisija, a zabilježile su porast posebno jedne vrste programa: Variety Shows. Men on a Mission nedvojbeno je jedna od najboljih serija u ovom žanru.


The Big Day


Dogovoreni obredi. Očaravajući spektakli. Ovi parovi trebaju samo ljubav… I uistinu grandiozno vjenčanje. The Big Day prikazuje dva raskošna indijska vjenčanja po epizodi, pokazujući koliko je industrija postala velika i koliko mladenci, mladoženja i planeri mogu odstupiti od tradicionalnog, a da i dalje drže ono što je sveto netaknuto. Vidjeli smo puno televizijskog sadržaja o indijskoj industriji okupljanja ljudi radi vjenčanja, ali svadbe same stvaraju čitavu industriju.Dolly Parton: A MusiCares Tribute


U večeri glazbe i sjećanja punoj zvijezda, zajednica poznatih izvođača odaje počast Dolly Parton kao osobi godine po izboru organizacije MusiCares. Parton je prva country glazbena umjetnica koju je počastila MusiCares, dobrotvorna podružnica Recording Academy. Posebnost će joj biti i rijetka počast “Osoba godine” koja dolazi na Netflixov streaming servis. Publika se također može radovati intimnom pogledu na Dollyin život i karijeru, ističući trenutke koji su od Dolly stvorili omiljenu umjetnicu i ime koje je danas.


This Is a Robbery: The World’s Biggest Art Heist


Dvojica su muškaraca maskirana u policajce 1990. upala u bostonski muzej i ukrala umjetnine vrijedne čitavo bogatstvo. Naime, 18. ožujka 1990. iz muzeja Isabella Stewart Gardner u Bostonu ukradeno je 13 umjetničkih djela. Straža je uhvatila dvojicu muškaraca koji su se predstavljali kao policajci, a lopovi su zavezali stražare i opljačkali muzej. Zaronite u priču o ovom čuvenom, odvažnom zločinu.