HBO Max

Glumice potvrdile: Stižu nastavci kultne serije “Seks i grad”

S.M.

Foto: REUTERS/Nigel Parry/HBO

Foto: REUTERS/Nigel Parry/HBO

Na žalost mnogih, Kim Cattral se neće vratiti u ulozi Samanthe Jones. Da stižu novi nastavci kultne serije Seks i grad šuška se od prosinca prošle godine. Službenu potvrdu dale su glavne glumice preko svojih društvenih mreža uz HBO Max koji piše da će limitirana serija imati deset epizoda i nositi naslov And Just Like That… 


Na mrežama su se oglasile Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis koje će se redom vratiti u svoje uloge Carrie Bradshaw, Mirande Hobbs i Charlotte York.

Deadline piše da će uz poznati trio, producent biti Michael Patrick King koji je već režirao nekoliko epizoda te oba filma.


Glumice se vraćaju u limitiranu seriju, ali na žalost mnogih, Kim Cattral se neće vratiti u ulozi Samanthe Jones. 


Serija Seks i grad temelji se na knjigama Candace Bushnell, a originalno ju je osmislio Darren Star.


Povratničke epizode pratit će Carrie, Mirandu i Charlotte dok navigiraju kroz putovanja od kompliciranog stvarnog života i prijateljstva u svojim tridesetima do još kompliciranije stvarnosti u svojim pedesetima.


Početak produkcije je zakazan za proljeće, a snimat će se u, naravno, New Yorku.“Odrasla sam s ovim likovima i ne mogu dočekati da vidim kako je njihova priča napredovala u novom poglavlju s iskrenošću, humorom i voljenim gradom koji im je uvijek prkosio”, izjavila je direktorica sadržaja na HBO Max-u, Sarah Aubrey.


Polusatna serija Seks i grad trajala je šest godina na HBO-u u periodu od 1998. do 2004. godine. Uslijedila su dva filma (2208. i 2010. godine), a treći se trebao snimati no na kraju se nije realizirao.


CW je 2013. godine krenuo s objavljivanjem prequela naslova The Carrie Diaries, a serija je trajala dvije sezone.


“Ne mogu se upitati nego, gdje li su sada?”, napisala je Parker na svom Instagramu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)