Mnogima omiljeni

Narodni radio više ne postoji. Umjesto domaćih lakih nota, sada će se puštati nešto sasvim drugo

S.M.

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Umjesto njega, poznatom frenkvencijom je zasvirao sasvim novi radioNarodni radio, mnogima omiljena radijska stanica na kojoj su se mogli slušati domaći hitovi, od danas više ne postoji. Umjesto njega, poznatom frekvencijom je zasvirao sasvim novi radio – novog imena, sadržaja, produkcije, weba, aplikacije i vizualnog identiteta.


Jutros ste se mogli razbuditi uz radio bravo! koji će puštati i stranu glazbu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli bravo! (@bravo.feeling)

“U bravo! smo inkorporirali najbolje od narodnog, ali i postrožili kriterije za plasiranje domaćih hitova. Napravili smo i selekciju svjetskih hitova, koji će činiti 15 posto glazbenog sadržaja, u prijevodu – dvije pjesme po satu. Prepoznaju se na prvu, ali uglavnom ih nećete čuti kod naše konkurencije.


Zašto? Zato što se mi ne ograničavamo glazbenim žanrom nego se vodimo osjećajem. Najveći radijski autoriteti reći će vam da je radio upravo to – emocija, a to smo pretočili i u naš novi glazbeni slogan ‘i osjećaj i feeling’.


Pritom nastavljamo s analizama preferencija publike. Usudim se reći da nakon godina istraživanja, nitko ne zna bolje od nas kako Hrvatska glazbeno diše’, poručio je direktor Katijan Knok u priopćenju za medije.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli bravo! (@bravo.feeling)Na Instagram stranici “novog-starog” radija, u komentarima ispod objave s novim vizualnim identitetom, mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo.


“Vratite nam ORIGIGI NARODNI”, “Totalno sam iznenađena, jer ste promijenili baš ono najvažnije – stvar koja vas izdvaja od drugih! Pa to je danas najvažnije. Slušala sam najviše vas bas zato sto sam znala da su tu domaćice”, “Katastrofa. jedini radio koji sam zapravo voljela i podržavala, ne mogu vjerovat!” i “Moj omiljeni radio više ne postoji”, samo su neki od njih.


Uz negativne komentare, neki su slušatelji pozdravili promjenu, napisavši: “Promjena uvijek dobro dođe. Sretno i baš se veselim. Vjerujem da ću sad češće slušati Bravo radio”, “Odličan mi je rebranding!” i “Ono kad sjediš u autobusu i smiješ se na glas! Samo dalje tako….”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli bravo! (@bravo.feeling)Za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva ekipi će se pridružiti Drago Ćosić kao specijalni gost komentator.