Bullying

Najmlađa zvijezda Avengersa progovorila o nasilju: “Molim vas,ne zlostavljajte mene i moju obitelj”

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Očekujete da ću biti robot? Ja sam samo normalno dijete!"Najmlađa zvijezda Marvelovog blockbustera “Avengers: Endgame”  progovorila je o nasilju – nakon što je jedna obožavateljica prozvala nju i njezinu obitelj zbog ponašanja u javnosti.


7-godišnja Lexi Rabe glumila je Morgan, kćer Tonyja Starka. Prošlog tjedna je na Instagramu objavila video u kojem je poslala snažnu poruku.


“Imam samo sedam godina”, započinje djevojčica. “Ponekad sam uzrujana, a mama i tata sa mnom puno razgovaraju, vjerujte mi.”
“Ako odem bilo gdje i ponašam se blesavo ili zbrkano ili nešto slično – imam samo 7 godina”, nastavila je. “Molim vas, ne zlostavljajte moju obitelj. Ili mene.”


Djevojčica je bila sa svojom obitelji u trgovačkom centru u Los Angelesu kada se jedna obožavateljica uvrijedila jer nije mogla razgovarati s njom, rekla je Lexi tijekom nastupa u “Good Morning America” ​​gdje je gostovala s mamom Jessicom.


“Znači, netko me je prepoznao, a ja sam se samo igrala s bratom”, rekla je Lexi. “I rekli su da me treba naučiti kako se ponaša u javnosti.”


“Na društvenoj mreži smo dobili poruku da se loše ponaša u javnosti. U međuvremenu smo pokušavali pripremiti stvari za premijeru na koju smo išli, i bili smo umorni i bolesni. Pretpostavljam da je ova žena bila uznemirena što nam se nije uspjela javiti i razgovarati s nama jer bili smo umorni i nismo bili dobro raspoloženi. Da je došla do nas, rekli bismo, “Zdravo.” Ali nije”, rekla je Jessica.“Ne znam zašto se morate naljutiti na nas jer nismo dostupni”, dodala je. “Znate da smo mi normalni ljudi, živimo kao i svi drugi”, prenosi Page Six.


“Očekujete da ću biti robot?”, upitala je Lexi. “Ja sam samo normalno dijete!”, kazala je malena djevojčica.


Njena mama kaže da je Lexi također bila zlostavljana u školi. “Pokušavamo to zaustaviti. Srce nas boli”, kazala je.


Obitelj je kasnije objavila fotografiju Lexinog fiktivnog oca, Roberta Downeya Jr., s porukom “Recite ne nasilju!”