Nick Mason's Saucerful of Secrets

Najdugovječniji član Pink Floyda dolazi u Zagreb

Hina

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Mason dolazi u Zagreb u sklopu odgođene turneje pod nazivom Nick Mason's Saucerful of SecretsOsnivač, bubnjar i najdugovječniji član benda Pink Floyd Nick Mason dolazi u Zagreb 31. svibnja 2022. godine te će koncert održati na Zagrebačkom velesajmu, izvijestili su u srijedu organizatori.


Mason dolazi u Zagreb u sklopu odgođene turneje pod nazivom Nick Mason’s Saucerful of Secrets, koncert će se održati u paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma gdje će hrvatska publika imati prilike čuti rijetko izvođene klasike Pink Floyda i zakoračiti u glazbenu eru ,vjekovljenom kulturnom koncertnom filmu “Pink Floyd: Live at Pompeii “, koja je oblikovala i usmjerila čitave generacije glazbenika i publike.


“Nick Mason’s Saucerful of Secrets vraća se u najnoviju fazu Pink Floyda koja donosi koncertnu interpretaciju albuma od ‘The Piper at the Gates of Dawn’ do ‘Obscured by Clouds’ izvodeći isključivo pjesme Pink Floyda”, navodi se u objavi.
Mason će publici predstaviti najekstenzivnije koncertno iskustvo jednog od najznačajnijih rock bendova svih vremena, a u bend je okupio vrhunske glazbenike poput Garyja Kempa iz Spandau Balleta te Guya Pratta, basista Pink Floyda koji je došao nakon Rogera Watersa, tu su još Lee Harris i Dom Beken.


“Publiku očekuju vrhunsku izvedbu klasike koja je trajno obilježila suvremenu povijest glazbe – A Saucerful of Secrets, One of These Days, Astronomy Domine, Let There Be More Light, Green Is the Color, Set the Controls for the Heart of the Sun, Lucifer Sam , Arnold Layne, Bike, Fearless “, navodi se u objavi.


Ulaznice za koncert dostupne su putem službenog INmusic festivalskog web-shopa te u Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18 u Zagrebu.