Grey's Anatomy

Najdugovječnija “bolnička” serija: “Uvod u anatomiju” se u 17. sezoni bavi pandemijom koronavirusa

Hina

Foto: Flickr

Foto: Flickr

Krista je otkrila da će dr. Owen Hunt biti vrlo aktivan i koristan.S obzirom na to da pandemija koronavirusa još uvijek pogađa milijune ljudi širom svijeta, producenti serije »Uvod u anatomiju« odlučili su dio sljedeće, sedamnaeste po redu sezone posvetiti pričama o borbi zdravstvenih radnika na prvim linijama s ovom zaraznom bolesti, piše BuzzFeed.


– Ne možemo se hvaliti time da smo jedna od najdugovječnijih »bolničkih serija«, a pritom ne prikazati ono što se upravo događa oko nas. Prije svake sezone scenaristi se sastaju sa stvarnim liječnicima te s njima razgovaraju o njihovim iskustvima s posla, što nerijetko uključuje i brojne bizarne i smiješne događaje.


No ovogodišnji su sastanci više izgledali poput svojevrsne terapije jer nam je nekoliko zdravstvenih radnika iz prve ruke detaljno opisivalo vlastita iskustva u borbi s pandemijom koronavirusa, rekla je izvršna producentica serije Krista Vernoff i dodala:
– Mnogi su liječnici o svojim iskustvima najprije razgovarali s nama. Neki su doslovno drhtali prepričavajući ono kroz što su prošli, nastojeći pritom ne zaplakati.


Blijedih i iscrpljenih lica govorili su nam o borbi protiv koronavirusa kao da govore o ratu – ratu za koji nisu bili ni obučeni ni pripremljeni.
Premda još nisu poznate pojedinosti o tomu na koji će se način omiljeni likovi »Uvoda u anatomiju« nositi s pandemijom,


Krista je otkrila da će dr. Owen Hunt biti vrlo aktivan i koristan.


Unatoč tomu što snimanje sedamnaeste sezone serije još nije započelo, scenaristi smišljaju kako pretočiti stvarnost pandemije u bolnicu Grey Sloan, a istodobno zadržati humor i malo romantike po kojoj je serija poznata.


Krista kaže da s nestrpljenjem očekuje nastavak snimanja serije s omiljenim likovima poput dr. Meredith Gray, Mirande Bailey i ostatka liječničke ekipe iz Grey Sloana koji će u sljedećoj sezoni gledateljima donijeti zanimljive nove priče.