Devetu godinu zaredom

Na HTV2 započela nova sezona popularne “Vrtlarice”

Ivana Kocijan

Foto: NINO ŠOŠTARIĆ

Foto: NINO ŠOŠTARIĆ

Kornelija Benyovsky Šoštarić donosi, kao i uvijek, zanimljive vrtlarske priče - od kojih su mnoge povezane s izazovima koji su pratili 2020. godinuGledatelji HRT-a od ovog mjeseca, subotom u prijepodnevnim satima, imaju priliku pratiti nove nastavke serije Vrtlarica. Ova popularna serija koja se emitira već devetu godinu zaredom, upoznaje nas sa svijetom organskog vrtlarstva i hortikulture, nastojeći uz nova iskustva prenijeti i poruku dubokog poštovanja prema prirodi.


Kako navode s HRT-a, u novoj sezoni autorica serije Kornelija Benyovsky Šoštarić donosi, kao i uvijek, zanimljive vrtlarske priče – od kojih su mnoge povezane s izazovima koji su pratili 2020. godinu i povećanim zanimanjem za uzgoj hrane u vlastitim vrtovima. No i ljubitelji cvijeća imat će priliku upoznati različite ukrasne vrste, između ostaloga i ruže kojima je posvećena jedna epizoda. Vlasnici vrtova imat će priliku pratiti uzgoj pojednih biljaka od proljeća do jeseni i tako dočekati spremni proljeće i novu vrtlarsku sezonu. Naravno, i svi oni koji nemaju vlastiti vrt, već prate Vrtlaricu zbog inspiracije i novih ideja, neće ostati uskraćeni za prekrasne kadrove povrća i cvijeća iz uvijek zanimljivog Kornelijinog vrta.


– Stoga vas pozivamo da novu godinu počnete uz Vrtlaricu i inspirirate se za vlastite ideje i projekte. Nova sezona je počela još 2. siječnja 2021. na Drugom programu HTV-a u uobičajenom terminu subotom prijepodne, poručuju s HRT-a