“Ljubav”

N I K O L I N A predstavlja novi singl: Pjesma nosi notu olakšanja i prozračnosti

S.M.

Foto: Promo

Foto: Promo

Za singl „Ljubav“ snimljen je i vizualno iznimno atraktivan spot, kojeg potpisuje mladi producentski duo Benjamin Strike i Luka Vidović.Nakon odličnog prvog singla „Srce“, talentirana glazbenica N I K O L I N A, predstavlja novi singl i spot “Ljubav”! Riječ je o pjesmi koja nosi u sebi notu olakšanja i prozračnosti jer slavi i prihvaća trenutak zatvaranja jedne životne etape, a otvara drugu.


Autori glazbe i teksta su Davor Doležal, Milo Stavros i Nikolina Kovačević, a uz njih su u aranžmanu sudjelovali Robert Vrbančić i Nikola Šantek. Produkcijski dio, kao i mix pjesme, djelo je spomenutog Davora Doležala, dok je za mastering zaslužan Goran Kovačić.


Za singl „Ljubav“ snimljen je i vizualno iznimno atraktivan spot, kojeg potpisuje mladi producentski duo Benjamin Strike i Luka Vidović. Izvanredne odjevne kombinacije i ovog puta osmislila je Barbara Repe, a prostor Hrvatskog glazbenog zavoda savršeno je zaokružio ideju estetike spota.
“Nježno, razigrano, pastelno, a opet odlučno i hrabro bili su osnovni pojmovi za kojima se vodio Benjamin. Omogućio je da prikažemo moment nakon što se izlegne leptir i shvati da ima krila. U spotu je pet predivnih djevojaka koje zajedno sa mnom proživljavaju svaka svoju transformaciju, a još je ljepše kad smo sve tu jedne za drugu.


Čak je i cvijeće koje je korišteno u spotu doživjelo svoju transformaciju jer je dobilo novu ulogu. Postoji jedan osnažujući pod ton koji je prisutan u ovoj cjelini i to ne onaj koji se gura u lice svakome, već onaj koji je sam sebi dovoljan”, kaže Nikolina.


Pjesma „Ljubav“ u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.