Pomela konkurenciju u kategoriji Intervju

Miss Primorsko-goranske županije plasirala se u superfinale Miss Hrvatske 2019.

P. N.

Foto: Boris Mataković

Foto: Boris Mataković

Zanimljivi odgovori, duhovitost i elokventnost kojima odiše njen nastup ispred TV kamera vrlo brzo su je izdvojili od ostalih kandidatkinjaU Topuskom se odvijaju pripreme za Miss Hrvatske, a tamo je zablistala Miss Primorsko-goranske županije Rea Rebeca Plišić.


Da nije samo lijepa Rea je pokazala tako što je odnijela pobjedu u kategoriji Intervju, koju je vodio voditelj Davor Garić te je tako postala druga superfinalistica Miss Hrvatske 2019.


Osvojila je maksimalnih 50 bodova kojima se preostale djevojke nisu ni približile. TV kamere i davanje intervjua su definitivno teren s kojim odlično vlada studentica iz Rijeke.
Zanimljivi odgovori, duhovitost i elokventnost kojima odiše njen nastup ispred TV kamera vrlo brzo su je izdvojili od ostalih kandidatkinja.


Mentor Davor Garić s djevojkama je razgovarao o svom iskustvu ispred i iza kamere, a to će znanje natjecateljicama biti od velike pomoći u daljnjoj borbi za titulu najljepše Hrvatice.


Drugo mjesto osvojila je Lara Brkić, Miss Dubrovačko-neretvanske županije, dok je treće mjesto pripalo Esmeraldi Slaviček, Miss Međimurske županije.