Prkosi hladnoći

Minea u kratkoj haljinici pokazala noge i objasnila svoj veliki razlog slavlja

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nives Celzijus joj je čestitala na uspjehu, napisavši: "Bravo!"Renata Končić Minea podijelila je fotografiju u svečanoj kratkoj haljinici i objasnila obožavateljima što slavi.


“Službeno je prehladno za ovakav outfit, ali slavimo preko milijun pregleda pjesme ”Bio bio”, poručila je u opisu, a riječ je o pjesmi koju je snimila s pjevačicom Nikom Zorjan.


Pjevačica je pozirala u minijaturnoj zlatnoj haljini bez rukava, a outfit je upotpunila i otvorenim sandalama na petu. Spuštene plave kose uz blage kovrče, Minea je na fotografijama ispala nasmijano i sretno.
Mnogi su joj obožavatelji u komentarima pohvalili izgled i outfit, a Nives Celzijus joj je čestitala na uspjehu, napisavši: “Bravo!”


“Wauu Wauu predivna top žena vrh vrhova”, “A vi ste uvijek kao curica razdragana i vesela” i “Dobitna kombinacija”, samo su neki od mnoštva pozitivnih komentara.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)Minea je nedavno proslavila i svoj 45. rođendan, objavivši fotografije u elegantnom plavom kombinezonu, a tim je povodom poručila: ” Godinu starija, jednako luckasta.  Hvala svima koji ste mi već od jutra slali divne čestitke. Kad večeras puhnem svjećice na torti misliti ću na vas.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)