Higijenske navike

Mila Kunis i Ashton Kutcher otkrili koliko često kupaju svoju djecu. Mnogi se šokirali

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Kutcher je razgovor zaključio izjavom: "U ovome je stvar - ako vidite prljavštinu na njima, operite ih. Inače, ne smisla."Mila Kunis i Ashton Kutcher podijelili su mišljenje javnosti nakon što su otkrili higijenske navike svoje obitelji. U podcastu s Daxom Shepardom i Monicom Padman, par je otkrio da se svakodnevno ne peru sapunom.


“Ne perem se svakodnevno sa sapunom”, izjavila je Mila pa dodala da jedino na dnevnoj bazi pere područje ispod pazuha, grudi i intimne zone na što je Kutcher potvrdio da i on ima iste navike.


Padman je ostala iznenađena otkrićem pa kazala: “Ne mogu vjerovati da sam u manjini jer se svakodnevno tuširam. Tko vas je naučio da se ne perete?”, pitala je.
Kunis je odgovorila da se kod nje radi o određenim okolnostima. “Nismo imali toplu vodu dok sam odrastala pa se nisam previše tuširala”, kazala je.


Naviku je prenijela i kada je postala majka kćerkice Wyat i Dimitri te kazala da ih nije prala svakodnevno dok su bile bebe.


Shepard je na to kazao da su on i njegova supruga, glumica Kristen Bell, svoju kćerkicu dok je bila beba prali kao dio rutine prije spavanja.


Kutcher je razgovor zaključio izjavom: “U ovome je stvar – ako vidite prljavštinu na njima, operite ih. Inače, ne smisla”, prenosi E!Online.