Sreći nema kraja

Michelle Williams najavila “radosnu” treću trudnoću

Portal Novilist.hr

FOTO/IG @softmichellewill

FOTO/IG @softmichellewill

Ovo će biti drugo zajedničko dijete Williams i Kaila nakon što su 2020. dočekali jednogodišnjeg sina HartaČestitke su na redu: Michelle Williams čeka treće dijete! Glumica nominirana za Oscara potvrdila je tu vijest za Variety i rekla da će ona i njezin suprug Thomas Kail ove jeseni dočekati svoju bebu. “To je potpuno radosno”, rekla je Williams. “Kako godine prolaze, nekako se pitate što bi oni mogli imati za vas ili ne za vas. Uzbudljivo je otkriti da je nešto što želite, sada tu.”


Ovo će biti drugo zajedničko dijete Williams i Kaila nakon što su 2020. dočekali jednogodišnjeg sina Harta. Prema njenim riječima, podizanje djeteta tijekom pandemije pomoglo joj je da stvari stavi u perspektivu. “Bio je to podsjetnik da život ide dalje”, dodala je u svom intervjuu. “Svijet u koji smo donijeli bebu nije svijet u koji smo mislili da donosimo bebu, ali beba o tome ne zna. Ona doživljava neograničenu radost otkrivanja  i sreću doma punog ljubavi.”


Williams ima 16-godišnju kćer Matildu s pokojnim glumcem Heathom Ledgerom, koji je umro 2008. Williams – koja se sprema za dva nadolazeća filmska projekta (“Showing Up” i “The Fabelmans”) – rekla je da se raduje proširiti svoju obitelj i planira uzeti pauzu nakon premijere filma kako bi se pripremila za rođenje svoje bebe.