Prioriteti

Michael Buble razmišlja o napuštanju glazbene karijere kako bi se posvetio djeci

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Glazbenik je već jednom htio napustiti uspješnu karijeruUspješni pjevač Michael Buble, koji se proslavio brojnim ljubavnim i božićnim hitovima, razmišlja o novom koraku u svojem životu.


Buble je otkrio kako razmišlja o tome da napusti glazbu i posveti se svojoj djeci. Michael ima četvero djece sa suprugom Luisanom Lopilato: devetogodišnjeg Noaha, šestogodišnjeg Eliasa, četverogodišnju Vida i kćer Cielo rođenu u kolovozu ove godine.


Unatoč iznimno uspješnoj glazbenoj karijeri, Michael je i požrtvovni otac te redovito na društvenim mrežama dijeli fotografije i videa svoje djece i njihovih postignuća.
U podcastu “Gaby Roslin” priznao je da razmišlja o prestanku s glazbom kako bi provodio više vremena s njima.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Luisana Lopilato (@luisanalopilato)“Često razmišljam o tome – možda bih samo trebao biti otac”, priznao je i rekao da ne voli svoju karijeru onoliko koliko bi trebao, piše Metro.


Michael je već i prije govorio o prekidu glazbene karijere, nakon što je njegovom najstarijem sinu Noahu 2016. dijagnosticiran rak jetre. Tad je dvije godine bio na pauzi te je otkazao planiranu turneju.


Noah se u potpunosti oporavio, a Michael je za njega napisao pjesmu “Forever Now”, i nazvao svojeg sina ‘superherojem’.


Michael se na Instagramu pohvalio i videom talentiranog sina, koji je na klaviru odsvirao očevu pjesmu “I’ll Never Not Love You“.


Emotivni pjevač, koji je pjevao uz klavirsku pratnju sina, pojasnio je kako ga je sin iznenadio tom pjesmom nakon što se vratio s turneje.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Michael Bublé (@michaelbuble)