A imala je tradicionalan odgoj

Melissa podijelila savjet svoje pokojne majke Joan Rivers: ‘Rekla mi je da moram biti više droljasta’

S.M.

Joan i Melissa Rivers, Foto: REUTERS

Joan i Melissa Rivers, Foto: REUTERS

Joan je Melissi kazala i da prigrli pete, dekolte i mini suknje, kazavši joj: "Skrati tu suknju, podigni grudi".Pokojna Joan Rivers još uvijek živi kroz priče svoje kćerke Melisse Rivers koja je nedavno podijelila urnebesan savjet svoje majke.


Melissa kaže da je imala prilično tradicionalan odgoj s Joan i svojim ocem, producentom Edgarom Rosenbergom. Stoga je stigao kao popriličan šok kad je Joan Rivers svojoj tek razvedenoj kćerki kazala da bude “seksualno slobodna koliko želi”.


“Ljudi se šokiraju kad kažem da sam imala tradicionalan odgoj zbog toga što je svima jasno čime su se moji roditelji bavili. Uvijek sam shvaćala da ono tko je moja mama na sceni, nije tko je ona zapravo, a moj je otac imao pravila.
Mislim da me zbog toga, kada sam počela ponovno izlaziti nakon rastave, šokiralo kada mi je mama rekla: “Moraš izgledati više droljasto. Moraš se istaknuti. Rekla mi je da uživam dok sam mlada”, kaže Melissa.


Joan je Melissi kazala i da prigrli pete, dekolte i mini suknje, kazavši joj: “Skrati tu suknju, podigni grudi”.


Melissa je prošloga ljeta objavila da će objaviti sate novog materijala pokojne komičarke tijekom 2021. godine.


“I dok stotine sati moje majke na snimci zvuče super njezinim obožavateljima, mom terapeutu zvuče kao nova kuća na plaži. Srećom, mama je bila pažljiva, a neke od njezinih najboljih točaka skupljenih tijekom desetljeća, bit će uskoro dostupne. Na tome možemo biti zahvalni”, kazala je Melissa, a prenosi Page Six.


Joan Rivers preminula je 2014. u dobi od 81 godine nakon ozbiljnog komplikacija tijekom rutinske operacije grla.