Stišavanje emocija

Megan Fox zaručniku posvetila srcedrapajuću poruku, fanovi: “Ovo je čudno”

L. S.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

'Vibru' dirljive poruke obožavatelji su shvatili podvojenoMegan Fox je nekoliko dana nakon stišavanja emocija uoči dodjele Grammyja, za koju je njen zaručnik Machine Gun Kelly bio nominiran no koju ipak nije osvojio, na svom Instagramu objavila emotivnu objavu uz prigodne riječi utjehe.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)U dirljivoj poruci svom dragom napisala je:
“Čestitam što si u vrlo malom postotku umjetnika koji su nominirani za Grammyja.


Nosio si se s ovim procesom s gracioznošću i zrelošću kakvu još kod tebe prije nisam vidjela i tako sam ponosna na tebe. Gledati te kako ponizno i zahvalno hodaš, gledati kako izrastaš u sebe postaješ bolji čovjek je nemjerljivo veće zadovoljstvo nego gledati te kako primaš nagradu. Iako će i one doći…”.


Dodala je:


“I ovo je pretpostavljam nebitno, ali nikad neću prijeći preko toga koliko je lijepo tvoje lice. Nadam se da ćeš jednog dana vidjeti sebe onako kako te ja vidim. Volim te i zauvijek ću čuvati ovo sjećanje na tebe“.


Uz poruku, Megan je podijelila nekoliko zajedničkih fotografija s dodjele.


U komentarima, fanovi su bili podvojeni oko njenih riječi.


Neki su ostali ganuti srcedrapajućom porukom, poput pratiteljice koja je komentirala: “Sviđa mi se kako ga voli takvog kakav jest”, bilo je i onih koje je ova poruka pomalo zbunila i koji su ju smatrali čudnom.


“Zašto ovo zvuči kao oproštajna poruka”, napisala je jedna od pratiteljica, dok je druga nadodala: “Postoji vrlo ‘finalna’ vibra oko ovog opisa. Malo je čudno”.