Urnebesan razlog

Matt Damon objasnio zašto njegova kćer ne želi gledati film koji mu je donio Oscara

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Glumac kaže da mu se sviđa što su njegova djeca kritički nastrojena prema ulogama koje imaMatt Damon je tijekom nedavnog gostovanja u emisiji ’”This Morning” na CBS-u, otkrio da njegova kćerka nikada nije pogledala film “Dobri Will Hunting” koji je glumcu donio i Oscara.


Ne samo da nikada nije pogledala ovaj filmski klasik već je komentirala da ga ne želi pogledati jer se “boji da bi mogao biti dobar”, prenosi Buzzfeed.


“Ne želi me gledati u niti jednom filmu za kojeg pretpostavlja da bi mogao biti dobar. Voli mi tako raditi gluposti”, kazao je Damon kroz smijeh.
Zatim je objasnio i urnebesnu zgodu sa svojom kćerkom. “Jednom me upitala sjećam li se filma u kojem sam glumio, ‘The Wall’. Rekao sam joj da se film zove ‘The Great Wall’ na što mi je odgovorila – tata, nema ništa dobro oko tog filma. Voli me držati prizemljenog”, kazao je glumac.


Dodaje da mu se sviđa što su njegova djeca kritički nastrojena prema ulogama koje je imao jer to pokazuje poštovanje prema njegovom zanimanju. “Volim što znaju da obožavam svoj posao. Znaju da oduzima puno vremena i uključuje puno rada i to je ono što me ispunjava”, kazao je.