Dvodnevno slavlje

Mate Rimac se oglasio povodom neistinitih objava sa svadbe. Evo što je poručio

S.M.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Osvrnuo se na "vola od 800 kilograma"Mate Rimac i Katarina Lovrić ovih dana su goruća vijest po većini medija s time da je naglasak na njihovoj svadbi koja se održala u Livnu. Dvodnevno slavlje, skupocjena vjenčanica nizozemskih dizajnera, žuta Nevera, Bajaga, Zabranjeno pušenje i to da se na slavlju “vrtio odojak od 800 kilograma” i “30 janjaca” najčešći su motivi o kojima se pisalo.


O tome svemu se oglasio i sami Mate Rimac koji je, kako dijele Prijatelji životinja na svom Facebook profilu poručio da je riječ o neistini.


Rimac se oglasio u grupi Veganska zajednica riječima: “Nije istina. Svadba je bila u subotu i bez mesa. Nedjeljno slavlje nema veze sa mnom i nije svadba. Oko tog bika sam se svađao sa raznim ljudima ali ne mogu ja drugima određivati šta da rade.”
Prijatelji životinja u objavi su dodali: “Dragi Mate i draga Katarina, ne obazirite se na zlonamjerne komentare, imate našu podršku. Želimo vam svi puno sreće, zdravlja, ljubavi, veselja i nezaboravnih trenutaka u zajedničkom životu.”