HR Top 40

Massimo srušio rekord svih vremena

Ivana Kocijan

Foto: Vedran Karuza

Foto: Vedran Karuza

Pjesma »Mali krug velikih ljudi« 30. put na prvom mjestu HR Top 40 listeMassimov hit »Mali krug velikih ljudi« 30. se put našao na prvom mjestu HR Top 40 liste. Radi se o rekordu svih vremena radijskog emitiranja u Hrvatskoj.


Autor pjesme je Ivan Dečak, a pjesma je snimljena u produkciji poznatog dvojca iz studija Pleasantville Jure Ferine i Pavla Miholjevića. Pjesmu izdaje Aquarius Records. Na drugom mjestu Top 3 našli su se Noelle i ZETZ s pjesmom »Halo«, koju izdaje Menart, a na trećem su mjestu Nikolina Tomljanović i Belfast Food s pjesmom »Volim kako se smiješ« u izdanju Dallas Recordsa.


Eric, Saša Lozar i Boris Rogoznica s pjesmama »Not Gonna Let Go«, »Vrati se« i »Samo čovik« uvrstili su se među HR Top 10. Sedam je novih ulaza na listu.
Prvi je ostvarila grupa Pravila igre na 16. mjestu s pjesmom »Jedina« u izdanju Gema Produkcije. Na listi imaju još dvije pjesme, »U hladnoj sobi« i »Usne od šećera«. Na 17. mjestu su Yaya i Izgubljeni vikend s pjesmom »Treba nam dosade«, koju izdaje Los Angeles Agency. Na 21. mjestu je Kornelija i singl »Ja sam takva kakva sam« u izdanju Croatia Recordsa. Antonia Dora je s pjesmom »13. nota« u izdanju Rubikon Sound Factoryja zauzela 25. mjesto.


Beti i pjesma »Vili« zauzeli su 27. mjesto, a Gina i singl »Pepeo« nalaze se na 32. mjestu. Obje pjesme izdaje Aquarius Records. Posljednji novi ulaz, na 40. mjestu, ostvario je Alen Nižetić s pjesmom »Sutra mi sude«, koju izdaje Scardona.


Pjesma »Divlji vjetre« Damira Kedže, koju izdaje Croatia Records, ostvarila je povratak među Top 40. Već 50 tjedana nalazi se na listi što je čini i najizdržljivijom. Tu je i njegova pjesma »Sjeti se«. Marko Tolja također je ostvario povratak na listu s dobro poznatom pjesmom »O tebi ovisan« u izdanju Aquarius Recordsa.